Online sportfogadás: Bajnokok Ligája és Európa-liga minden mennyiségben

október 20, 2021

Az e heti BL-csoportkör szerdai találkozói talán a tegnapi mérkőzéseknél is nagyobb izgalmakat tartogatnak, a legutóbbi hét meccséből hatot megnyert, szárnyaló Juventus FC Szentpétervárott lép fel az orosz bajnoki címvédő és jelenleg is listavezető Zenit ellen, melynek csapata azonban utolsó két bajnokiját meglepetésre elbukta. A Zebrákénál jóval hosszabb nyerő szériával dicsekedhet a Red Bull Salzburg, amely április óta zsinórban 24 tétmérkőzésen maradt veretlen, most a német VfL Wolfsburg kísérli meg megtörni szériájukat.

A szurkolók nagy izgalommal, a labdarúság fogadás érdekeltjei pedig a legjobb oddsok mellett várhatják a Manchester United–Atalanta találkozót, a két csapat korábban még soha nem mérte össze erejét – így persze jósolgatni is szinte lehetetlen a Premier League-ben, illetve a Serie A-ban ugyanúgy nyolc forduló után egyaránt 14 ponttal hatodik helyet elfoglaló együttesek összecsapása előtt… Szoros mérkőzésre számíthatunk a francia Ligue 1 és a spanyol La Liga képviselői, a Lille OSC és a Sevilla FC egymásnak feszülése alkalmával is: az Európa-ligában néhányszor már találkozott a két csapat, a legutóbbi, 15 évvel ezelőtti csörtére viszont a jelenlegi játékosok közül csak Jesús Navas, az andalúzok 36. születésnapjához közelítő kapitánya emlékezhet.

Csütörtökön a nemzetközi klubfoci 14 Európa-liga meccsel dübörög tovább, maximálisan kihasználhatók tehát a kötésben fogadás lehetőségei, melyekkel akár 30%-kal megnövelt nyeremények is elérhetőek! A slágermeccsek persze a topligás sztáregyüttesek találkozói, mint az Olympique Marseille–SS Lazio, illetve a Real Betis–Bayer Leverkusen, ugyanakkor a sorozat szellemének megfelelően az európai második és harmadik vonal legjobbjai is pályára lépnek: Belgrád, Bécs, Glasgow, Isztambul, Moszkva, Prága, Zágráb futballfanatikusait egyaránt mozgósítja ez a rendkívül izgalmas játéknap.