Online Sportfogadás: Barca – Fradi a Bajnokok Ligájában!

október 20, 2020

A magyar klubfoci egyik legfontosabb idei eseményére kerül sor – sportfogadás szempontjából is. Hihetetlen teljesítménnyel, veretlenül érkezett meg a Ferencváros a Bajnokok Ligájának főtáblájára több, mint 25 év után újra. Első ellenfelük nem lesz kis falat, hiszen rögtön az FC Barcelonával kell szembenézniük, erre a rangadóra a fogadás kedvelői a legjobb oddsok nagy választékából szemezgethetnek.

Bár a Fradit a nemzetközi média nagyrésze már leírta, azonban nem kell félteni a srácokat, hiszen évek óta a legerősebbnek tűnnek, a Barca pedig sokkal gyengébben teljesít a La Ligában, mint az elmúlt években.

Persze nem csak erre a mérkőzésre találhatók oddsok az oldalon. A Bajnokok Ligájának minden meccsére lehet fogadásokat kötni, ráadásul a 18:55-kor kezdődő mérkőzésekre extrém magas oddsok állnak rendelkezésre.

Emellett a Fradi BL-meccseire kockázatmentes élő fogadás köthető: ha legalább 3500 Ft értékben fogadnak a játékosok és nem jön be a tipp, bónuszpénz formájában visszajár a tét. Ha ezt háromszor is megtesszük, akkor 5000 Ft értékű ingyenes fogadás jár pluszba, ami meg is duplázható azzal, ha mind hat Fradi BL-meccs alatt élünk a promóció és az online sportfogadás adta lehetőségekkel.