Online sportfogadás: BL-hét, spanyol és svéd foci

április 12, 2021

Érdemes már most törni a fejünket, miként lehetne a sportfogadás révén a legtöbbet kihozni a Bajnokok Ligája kedden, illetve szerdán esedékes negyeddöntős visszavágóiból, ehhez nyújthat ihletet és segítséget Bajnokok Ligája tippjátékunk. Az online fogadás azonban a várva várt csúcsmérkőzésekig is bőven tartogat izgalmas lehetőségeket, természetesen a legjobb oddsok mellett!

Hétfőn öt topligás mérkőzés kerül terítékre, melyek közül a legizgalmasabbnak a Sevilla FC vigói vendégjátéka ígérkezik: az argentin Eduardo Coudet vezetésével feltámadt Celta immár mindenkire veszélyes ellenfél, főleg hazai pályán. Az ötmeccses veretlenségi szériával a Balaídos stadionba érkező andalúzok azonban minden mérkőzésükön győzni akarnak, az összecsapás pedig felfogható akár az idegenlégiósok és a helyi, spanyol labdarúgók párharcaként is. A Sevilla legutóbbi mérkőzésén pályára lépett 15 focista közt mindössze három spanyol akadt, ugyanakkor Coudet együttesében összesen négy külföldi lépett pályára, tizenegy hazai játékos mellett.

A hétvégén elrajtolt Svédországban a helyi élvonal, az Allsvenskan 2021-es idénye, kiváló terep az online sportfogadás rajongóinak. A hétfő esti két mérkőzés közül a stockholmit kíséri fokozott érdeklődés, a 13-szoros bajnok fővárosi AIK az újonc Degerforst fogadja, amely utoljára 1997-ben szerepelt a legjobbak között. A kiscsapat különlegessége, hogy egyetlen vezetőedző helyett két teljes jogú trénere van, Tobias Solberg és Andreas Holmberg együtt felelnek a szakmai munkáért. Kíváncsian várjuk, miként áll helyt a szinte kizárólag helyi focistákból verbuválódott Degerfors a rutinos válogatottakkal és légiósokkal kiálló fővárosi alakulat ellen.