Online sportfogadás: Bravúr, második felvonás?

augusztus 24, 2022

A magyar klubfutball legszebb időszakit idézte az elmúlt hét, amikor a Ferencváros gyakorlatilag biztosította a helyét az Európa-liga csoportkörében, a MOL Fehérvár pedig hatalmas meglepetésre nyert idegenben a Köln ellen az Ekl selejtezőjében. Ennélfogva talán nem túlzás kijelenteni, hogy a zöld-fehérek visszavágója már csak a formalitás, Michael Borisékre viszont még egy nagyon komoly meccs vár. A foci fogadás kedvelőinek szeme minden kétséget kizáróan Fehérvárra szegeződik majd, hiszen emberemlékezet óta először lehet két magyar csapat az őszi csoportkörökben. 

Ezt mindenképp meg kell ünnepelni, ahogy az Unibet 25. születésnapját is! December végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!

Közben azért tekintsük vissza kicsit a múltra is. Ha te is részt vettél a hétvégi játékunkban, ellenőrizd a nyertesek listáját, mert könnyen lehet, hogy lesz még egy okod az ünneplésre…

A magyar csapatokon kívül is sok érdekességet tartogat még az online fogadás világa. Döntetlenről indul szerda este a PSV Eindhoven és a Rangers párharca a BL-selejtezőben, de a Trabzonspor-Koppenhága és a Dinamo Zagreb-Bodö/Glimt csörtékben sem dőlt még el semmi. A korábban említett meccseken kívül csütörtökön a Fenerbahce és az Austria Wien összecsapása is izgalmas lehet az élő fogadás iránt érdeklődők számára, Szalai Attila jó teljesítményét pedig mindig élmény nézni. 

Egy európai kupa csoportkörébe jutni nagy eredmény és komoly előnyökkel jár, utóbbiról pedig mi is tudunk gondoskodni. Sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker és bingó: most minden játszik! Tedd próbára a tudásodat mind az öt területen, gyűjts minél több sorsjegyet és nyerj készpénzt, HexaPro-jegyeket, valamint ingyen pörgetéseket a heti nyereménysorsolásokon. Majd pedig jön a megemelt tét, hiszen akár egy Tesla Model Y-Performance-t is nyerhetsz!