Online sportfogadás: Csúcsrangadó a döntőért

május 17, 2023

Általában úgy szoktak kezdődni az ehhez hasonló írásaink, hogy rövid felvezető után rátérünk arra, hogy melyik meccsekre érdemes figyelni. A mostani sportkínálatot vizsgálva erre semmi szükség, hiszen szerda és csütörtök este is olyan rangadókra kerül sor, amelyek kérdés nélkül vonzzák a televíziók elé a sportrajongókat. Nekünk pedig csak annyi dolgunk van, hogy böngésszünk a legjobb oddsok között és merüljünk el az online fogadás világában. 

A Bajnokok Ligájában az Inter vár ellenfélre a fináléban. A Manchester City és a Real elődöntőjének első mérkőzése igen különösen alakult: Pep Guardioláék kezdték jobban a találkozót, sokáig az övék volt a mezőnyfölény, ám Carlo Ancelotti együttese szerezte meg a vezetést, és végül Kevin de Bruyne remek átlövésgólja kellett a döntetlenhez. Hazai pályán a Manchester City lenne az esélyesebb, ám sokszor bebizonyosodott, hogy a Real Madrid ellen nem érdemes fogadni a BL-ben. 

Nézz szét az oddsok között, használd a Fogadásépítőt és vágj zsebre 25%-kal megnövelt nyereményt! Ezzel bármelyik BL-, EL- vagy KL-meccs alatt nagy nyeremény ütheti a markod!

Csütörtök este a kézilabda Bajnokok Ligájában is kiderül, hogy mely csapatok maradnak versenyben a végső győzelemért. A legizgalmasabbnak - nem csak a magyar vonatkozás miatt - a Kielce és a Veszprém párharca ígérkezik, hiszen az első mérkőzés döntetlen lett, így minden kérdés nyitott a visszavágó előtt. Ismét csak azt lehet mondani, hogy a Kielce a hazai pálya miatt esélyesebb, de mindkét csapat tud sokkal jobban játszani az első meccsen látottnál, így a kézilabda fogadás kedvelői számára minden adott a remek szórakozáshoz.