Online sportfogadás: Csúcsrangadó a kézilabda BL-ben

március 22, 2023

Történelmi nap elé néz a magyar férfi kézilabda, hiszen a Szeged és a Veszprém először csap össze egymással a Bajnokok Ligájában. A nálunk elérhető legjobb oddsok szerint a Veszprém a meccs és a párharc esélyese, de tudjuk, hogy ebben az összevetésben és a kézilabda fogadás kontextusában a Szegedet sem lehet lebecsülni. Sőt, első meccs lévén akár még a döntetlen is benne lehet a pakliban. 

Nem ez lesz egyébként az egyetlen házi rangadó a Bajnokok Ligájában, a két dán csapat, az Aalborg és a GOG is egymás ellen küzd. Itt is előbbi számít esélyesebbnek, de a forma alapján a gudmei csapat továbbjutása sem zárható ki. Az biztos, hogy a két északi gárda mérkőzésén érdemes a magas gólszámra fogadni. 

Csütörtök este pedig végre a foci fogadás kedvelői is szerephez juthatnak. Kezdődnek az Eb-selejtezők és a magyar válogatott is pályára lép. A csütörtöki selejtezők közül kiemelkedik az Olaszország-Anglia mérkőzés, hiszen a legutóbbi kontinenstorna két döntőse küzd majd egymás ellen a pontokért. Abban pedig joggal bízhatnak az online fogadás iránt is érdeklődő szurkolók, hogy a magyar válogatott jól indítja majd az évet. 

Ha több meccs is érdekel, kockáztass nagyot: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!