Online sportfogadás: Csúcsrangadók fociban és kézilabában

november 4, 2022

Idén már novemberben elrajtol a női kézilabda Európa-bajnokság, a mieink pedig rögtön az első napon el is kezdik a tornát. Golovin Vlagyimir csapatának ellenfele a nyitónapon Svájc lesz, ez a meccs pedig az általunk kínált legjobb oddsok szerint a mieink győzelmét hozhatja.

Nem ez lesz azonban az egyetlen izgalmas mérkőzés az Eb első hétvégéjén, így a kézilabda fogadás kedvelői készülhetnek a parázs csatákra. Szombaton a Montenegró-Spanyolország és a Lengyelország-Németország meccs is komoly küzdelmet ígér, vasárnap pedig jön a mieink újabb meccse Horvátotszág ellen, és a Szlovénia-Svédország találkozó is szoros lehet. 

Az év utolsó két hónapjában se feledkezz meg a születésnapi ünnepségekről: december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül! És ehhez mindössze 1500 Ft-ot kell megforgatnod az Unibet bármely termékén. 

Négy remek futballmeccs is vár ránk a hétvégén. Vasárnap jön két angol rangadó, a Chelsea fogadja az Arsenalt, és ezen a mérkőzésen bizony mindkét csapat számára komoly a tét, hiszen a Chelsea egy esetleges vereséggel távol kerülhetne a legjobb négytől, az Arsenal pedig jelenleg a bajnoki címért küzd. De emellett az online fogadás szempontjából a Tottenham és a Liverpool derbije is izgalmas lehet, hiszen Jürgen Kloppéknak több botlás már nem nagyon fér bele. 

Végül pedig vessük egy pillantást Olaszországra, ahol két óriási rangadóra kerül majd sor. A Roma és a Lazio városi derbijéhez talán nem is kell különösebb kommentár, de a Juventus és az Inter rangadója is nagy múltra tekint vissza. Ebben az idényben pedig az olasz bajnokság kifejezetten szoros, így nem túlzás azt állítani, hogy ezek a meccsek duplán számítanak. 

A Juve-Inter találkozóra pedig egy játékkal is készülünk, tippeld meg az első gólszerző személyét, valamint a találat pontos idejét, és nyerj 8 millió forintot!