Online sportfogadás: Csúcsrangadók hétvégéje

október 22, 2021

Feszülten várják Spanyolország és a világ futballrajongói a vasárnap délutáni El Clásicót, győzelmével az FC Barcelona megelőzhetné a táblázaton két ponttal előtte álló Real Madridot, míg a fővárosiak esetleges diadalukkal a La Liga élére állhatnának. Mi sem hagyhatjuk ki a lehetőséget, hogy játékra csábítsuk az érdeklődőket, El Clásico Aranygól tippjátékunk nyertese 3,2 millió forintal lehet gazdagabb!

A Camp Nou mellett a milánói Giuseppe Meazza stadionban és az amszterdami Johan Cruijff Arenában is színvonalas rangadókat láthat a futballszerető közönség vasárnap, az Internazionale a Juventust, a holland bajnokságot vezető Ajax pedig a mindössze egy pont lemaradással a második helyen álló PSV Eindhovent fogadja.

Svájcban szombat este a Bolla Bendegúzzal felálló Grasshopper Club a városi rivális FC Zürichhel csap össze, Dániában a focihétvége ékköve a 12-szeres bajnok Bröndby IF és a 13-szoros aranyérmes FC Köbenhavn találkozója lesz; Görögországban a bajnoki táblázat első két helyét elfoglaló Olympiakosz Pireusz és PAOK Szaloniki rangadója nyújthat elsőrangú szórakozást – a labdarúgás fogadás rajongói számára természetesen a legjobb oddsok mellett  –, Budapesten pedig FTC–MTK örökrangadónak ad otthont a Groupama Aréna.

És ha ez mind nem lenne elég, szokásunkhoz híven a focihétvége mindhárom estéjére kijelöltünk egy-egy mérkőzést, melyekre 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatnak játékosaink! Pénteken bemelegítésképp az eddig a francia Ligue 1-ben csak szenvedő AS Saint-Etienne próbálkozik meg a feltámadással az SCO Angers ellen, szombat délután a Bayern München sima győzelemre készül a Hoffenheim ellen az Allianz Arenában – vagy talán mégsem lesz olyan egyszerű begyűjteni a bajoroknak a három bajnoki pontot, mint elsőre tűnik? Végül egy észbontóan izgalmas hét zárásaként a marseille-i Vélodrome-ban az Olympique a PSG-t fogadja: vajon Payet, vagy Mbappé diadalát hozza-e el a legjobb formában lévő francia támadók megmérettetése?