Online sportfogadás: Csütörtökön ismét EL!

december 2, 2020

Múlt héten a Napoli – Rijeka meccsen szép megemlékezést tartottak a futball-legenda, Diego Maradona emlékére: 1 perc néma csenddel indult a mérkőzés, amit a házigazdák meg is nyertek. Emellett egykori játékosuk tiszteletére a nápolyiak stadionját ezentúl Diego Armando Maradona néven ismerhetjük majd, az eddigi San Paolo helyett.

Most csütörtökön is remek mérkőzéseket láthatunk és a sportfogadás sem maradhat el. Itt jegyezzünk meg egy apró érdekességet, ugyanis a Slavia – Hapoel Beer-Seva mérkőzésen magyar játékvezető fújja majd a sípot és Bognár Tamás munkáját Buzás Balázs, illetve Szert Balázs fogja segíteni az oldalvonalról.

A magyar játékvezetésen és a meccseken kívül persze a legjobb oddsok várnak mindenkit. Az Európa Liga ötödik fordulójában ki is használhatjuk az Unibet egyik állandó promócióját, amellyel akár 30 százalékkal megnövelhetjük a nyereményünket. A dolgunk az, hogy az előzetes fogadás során legalább hármas kötésben fogadjunk, így a nyereményünk 10%-kal több lehet, négyes kötésnél ez 20%, ötös, vagy annál nagyobb kötésnél pedig a maximális 30%-kal nőhet a nyereményünk. Meccsekben és oddsokban nem lesz hiány, szóval legalább egy próbát megér a dolog.

Természetesen az online sportfogadás ennél többet is rejt magában, például rengeteg Counter-Strike: Global Offensive versenyre tudunk fogadni, de érdemes a tengerentúlra is tekinteni, ahol gőzerővel zajlik az NFL aktuális szezonja.