Online sportfogadás: Csodára lesz szükség a Pick Szegedtől

április 6, 2022

A szegedi kézicsapat szurkolóit jelenleg minden bizonnyal egy szurkolótábor érti meg igazán: a Ferencváros rajongói. Nagyon hasonló ugyanis a két csapat helyzete, hiába az erősebb keret és a nagy remények, a tavaszi szezonra valahogy elfogy a lendület.

gy jelentős különbség azonban van a két gárda között: a Szeged még kapaszkodhat az utolsó szalmaszálba, hiszen most csütörtökön jön majd a Flensburg elleni párharc visszavágója, ahol a Kékeknek négygólos hátrányból kellene felállnia. Nem egyszerű tehát a feladat, de ha a Szegednek sikerül jobban játszania, mint az odavágón, még bármi elképzelhető.

Játssz együtt a szurkolótársaiddal: hívd meg a barátaidat és csapjatok le a sportfogadás bónusz ajándékokra! Természetesen a másik magyar BL-csapat, a Telekom Veszprém meccsére is a legjobb oddsok kíséretében fogadhattok, igaz, ott azért nem kérdés, melyik csapat jut majd tovább. 

A foci fogadás terén sem áll meg az élet, a BL-ben itt is izgalmas meccsekre lehet számítani. A címvédő Chelsea ellenfele az idei szezonban meglepően jól szereplő R. Madrid. Carlo Ancelotti csapata simán vezet a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig a PSG-t ütötték ki a legutóbbi fordulóban. Ezzel szemben a Chelsea egy Brentford elleni csúnya vereségből jön, így nehéz megtippelni, ki nyerhet szerda este – bár az oddsok alapján azért sejthető. A másik párharcban a Bayern München toronymagas esélyesnek tűnik, de a Villarreal okozott már korábban meglepetést. 

Nem mellesleg szerdán egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás landolhat nálad, ha a Bajnokok Ligája meccsek mellé a sportfogadás lehetőségét is kihasználod.