Online Sportfogadás: Csonka forduló a Premier League-ben

március 10, 2017

Online Sportfogadás: Csonka forduló a Premier League-ben

Az FA Kupa negyeddöntője miatt négy meccset is elhalasztnak a Premier League 28. fordulójából. Ám még így is akadnak olyan PL mérkőzések melyeket érdemes tüzetesebben megvizsgálni, mert nem várható különösebb meglepetés. Ilyen például a szombati Everton-WBA vagy akár a vasárnapi Liverpool-Burnley összecsapás.

Ami pedig a kupameccseket illeti, nos, egy-egy ilyen mérkőzésre kötött fogadás kétségtelenül nagyobb rizikóval jár. Ebben a szezonban az alacsonyabb osztályú Lincoln City, illetve a Millwall már okozott nagy meglepést. Egy jó megérzés most is busásan megtérül, hiszen igen magas odds van mindkét csapat győzelmére. Plusz ilyen esetekben is jól jön az élő fogadás lehetősége, hiszen a játék képe alapján már egyszerűbb kikövetkeztetni a várható történéseket.

Persze nem muszáj a szigetország meccseinél maradni, nálunk gyakorlatilag a világ összes valamire való bajnokságának meccseire köthető fogadás, ráadásul a legjobb oddsok az Unibetnél vannak. Nem utolsó sorban pedig az online sportfogadás élménye sokkal izgalmasabbá tesz bármilyen sporteseményt.