Online sportfogadás: Dán ellenfél ellen nyitja a szezont a Fradi

szeptember 9, 2022

A futball után a kézilabda Bajnokok Ligája is elkezdődik, először a hétvégén a lányok rajtolnak majd. A Ferencváros komoly erősítések után kezdi meg a szezont, idén pedig már kimondott célja Elek Gábor csapatának a BL négyesdöntőjébe jutás. Első meccsük rögtön igen pikáns lesz, hiszen azzal az Odensével játszanak majd, ahová Háfra Noémi nemrégiben igazolt. A magyar játékos múltját ismerve biztosan nagyon motivált lesz, azonban az oddsok szerint azért a hazai gárda a találkozó esélyese. 

A Fradi mellett az Unibet 25. születésnapja alkalmából most te is nyerhetsz. Sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker és bingó: most minden játszik! Tedd próbára a tudásodat mind az öt területen, gyűjts minél több sorsjegyet és nyerj készpénzt, HexaPro-jegyeket, valamint ingyen pörgetéseket a heti nyereménysorsolásokon. Később pedig emeljük a tétet, a fődíj egy Tesla Model Y-Performance. 

Nézzünk szét a foci fogadás terén is, a legjobb oddsokra éhes fogadók ugyanis több meccs kapcsán is dörzsölhetik a tenyerüket. Jön például a frissen edzőt váltó RB Leipzig derbije a Dortmund ellen, kíváncsian várhatjuk, hogy Marco Rose mire megy rögtön az elején. Izgalmas lehet még szombaton az Inter és a Torino mérkőzése, Simone Inzaghi csapatának néhány rosszabb eredmény után kellene összeszednie magát. Vasárnap a spanyol bajnokságban listavezető Real Madrid Mallorca elleni spanyol bajnoki mérkőzése lehet izgalmas az online fogadás szakértői számára, igaz, a várakozások sima hazai győzelmet jósolnak. 

A focimeccsekkel most extra nagy esélyed van a győzelemre: köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen hétvégi labdarúgó meccsre és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.

Végéhez közeledik a US Open is. A nőknél már kialakult a döntő mezőnye, az idei év két legstabilabb játékosa, Ons Jabeur és Iga Swiatek kerültek a fináléba, és mivel mindektten kifejezetten ügyes játékosok, nagyon izgalmas és színvonalas meccsre lehet számítani. Ahogy a két férfi elődöntőben is, ahol Karen Khachanov és Casper Ruud, illetve Carlos Alcaraz és Frances Tiafoe csap majd össze. 

Az utolsó meccsekkel még pontokat is gyűjthetsz a US Open fogadási bajnokságunkban, ahol a 8 millió Ft-os nyereményalapból veheted ki a részeket.