Online sportfogadás: Délutáni derbik hétvégéje

május 7, 2021

A futball fogadás érdekeltjei számára erre a hétvégére is három olyan mérkőzéssel készülünk, melyekre érvényes 25%-os élő nyereménynövelő ajánlatunk - bemelegítésképpen péntek este a Real Sociedad-Elche talákozóval. A vengégek az utolsó szalmaszálakba kapaszkodva küzdenek a kiesés ellen, most épp a friss kupagyőztes baszk együttessel, amely az előző fordulóban idegenben bizony „leadott” három pontot az Elche alsóházi közvetlen riválisának, a Huescának.

Ennél a spanyol mérkőzésnél persze sokkal nagyobb érdeklődés övezi majd az online sportfogadás tekintetében is a szombat délutáni FC Barcelona-Atlético Madrid derbit, no meg a vasárnap esti Juventus FC-AC Milan rangadót, melyek szintén élő nyereménynövelő promóciónk tárgyát képezik. Négy fordulóval az idény vége előtt hihetetlenül szoros a spanyol bajnoki címért folytatott küzdelem, Messiék egy győzelemmel átvehetik a vezetést a tabellán, legalábbis a vasárnap esti Real Madrid-Sevilla FC mérkőzés végéig… A Camp Nouban nem ülhet majd a kispadon a katalánok eltiltását töltő vezetőedzője, Ronald Koeman, kérdés, megzavarhatja-e ez a körülmény a hazaiak játékát?

Aki a délután negyed ötkör kezdődő spanyol meccs előtt ráhangolódásképp játszana egy kicsit, annak figyelmébe ajánljuk az egy órakor kezdődő alsóházi Ligue 1-rangadó FC Nantes-Girondins Bordeaux találkozót, a két kiszámíthatatlan, szenvedő gárda mérkőzése a legjobb oddsok ígéretével kecsegtet. Hasonlóképpen melegíthetnek be játékosaink vasárnap délután a fél háromkor kezdődő holland csúcsmeccs, a Feyenoord-Ajax révén, nem sokkal később pedig felhangzik a kezdő sípszó Birminghamben is az Aston Villa-Manchester United Premier League-bajnokin. Nem gyenge előfutárai lesznek ezek az összecsapások a vasárnap este fő mérkőzésének, a Juve-Milannak, Torinóban Cristiano Ronaldo és Zlatan Ibrahimovic feszül egymásnak az örök dicsőségért.