Online sportfogadás: Dübörög az esport

február 1, 2021

Az esportra való sportfogadás most különösen izgalmas lehet, hiszen tovább folytatódik a Dota Pro Circuit, az év első nagy Dota Major-je felé vezető út. A világ legjobb csapatai küzdenek, hogy minél több DPC-pontot gyűjtsenek, mert a 12 legtöbbet szerző csapat jut be a 2021-es The Internationalre. Idén igazán fontos a pontverseny, ugyanis 2014 óta először nem lesz nyílt selejtezője a legnagyobb pénzdíjazású esport-bajnokságnak. Természetesen a legfontosabb tornákhoz a legjobb oddsok járnak.

Szerdán folytatódnak a távol-keleti League of Legends bajnokságok is, vagyis az LPL és az LCK. Az éveken át legjobbnak tartott koreai csapat, a T1 még mindig mellőzni próbálja Fakert, hiába kezdték magukhoz képest gyengén a tavaszi szezont. Nyolcadik helyen állnak a tabellán, szerdán pedig az ötödik helyen állomásozó NONGSHIN REDFORCE lesz az ellenfelük és bár az oddsok nem ezt tükrözik, de a REDFORCE-nak nagyobb esélye van a sikerre, mint a T1-nek. Épp ezért a heti nyitómeccsre való fogadás különösen érdekesnek bizonyulhat.

Az online sportfogadás az esport tekintetében is sok lehetőséget nyújt, nézz körül az Unibet széleskörű odds kínálatában!