Online sportfogadás: Dübörögnek a katari világbajnokság selejtezői

október 11, 2021

Lassan-lassan ráfordulnak a célegyenesre a világ futballválogatottjai, erősen körvonalazódni látszik, hogy mely csapatoknak van reális esélye kijutni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra.

Sajnos a magyar válogatott vb-álmai szertefoszlottak, innentől kezdve már csak emberfeletti bravúrokkal és vaskos szerencsével kvalifikálhatjuk magunkat a jövő év végén rendezendő tornára. Az első – és egyben legnagyobb – lépés Anglia idegenbeli legyőzése lenne, amire igencsak kicsi az esély, ám a mérkőzés kapcsán megnövelt oddsok közül válogathatnak a futball fogadás szerelmesei!

Sikerül gólt szerezni a „Háromoroszlánosok” ellen? Szoboszlai Dominik beveszi a szigetországiak hálóját? Ha igen, milyen módon: szabadrúgásból, vagy egy messziről eleresztett bombája akad be? Sallai Roland hozza majd kihagyhatatlan helyzetbe az RB Leipzig kiválóságát? Vajon Szalai Attila lap nélkül operál majd az Eb-ezüstérmes félelmetes támadósora ellen? Válogass a legjobb oddsok közül és tippeld meg, hogy mire megy a magyar válogatott a Wembleyben!

Szintén ebben a csoportban rendezik majd az Albánia-Lengyelország összecsapást is, amelynek győztese fél lábbal már a pótselejtezőben érezheti magát. Érdemes még odafigyelni a Horvátország-Szlovákia csörtére, a remek formában lévő dán válogatottra, amely a bukdácsoló osztrákokat látja vendégül, valamint a Dél-Amerikában rendezendő Argentína-Peru, Brazília-Uruguay találkozókra is. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben világbajnoki selejtező mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

A sportfogadás izgalmai mellett még egy extra kihívásra vágysz? Kerülj Nyerő Szériába az Unibettel! Vegyél részt a promócióban, amely során nem lesz más dolgod, mint napi egy kérdést megválaszolni, a helyes válaszokért cserébe pedig jutalmat kapsz! Ingyenes pörgetések és fogadások, valamint komoly pénznyeremény vár rád – erről nem érdemes lemaradni!