Online sportfogadás: Darts és labdarúgás búcsúztatja az évet

december 30, 2022

Elérkeztünk a 2022-es esztendő végéhez és mind ismerjük a mondást, hogy amit az óév végén vagy az újév elején teszünk, az hatással lehet a következő időszakunkra. Az online fogadás szakértőinek épp ezért érdemes most résen lenni - mi szokás szerint biztosítjuk a legjobb oddsokat. 

A darts vb hamarosan kisebb szünetre vonul, a mai napot azonban még a száznyolcvanak és Ally Pally bűvöletében tölthetjük. Délután és este további hat mérkőzést rendeznek, amiken nehéz megtippelni a győztes kilétét. Mester és tanítvány, azaz Kim Huybrechts és Dimitri van den Bergh csap össze a játéknapot megnyitó belga rangadón, ezt követi a Clemens-Soutar csörte, ahol két olyan sportoló küzd majd egymás ellen, akiket előzetesen kevesen várta a negyeddöntőbe, egyikük most mégis odajuthat. A későbbi meccsek közül érdemes kiemelni a Cullen-Smith és a Cross-Dobey találkozókat is, a napot pedig Stephen Bunting és Luke Humphries angol derbije zárja. 

A futballpályákon sem pihennek majd az angolok, hiszen a Premier League továbbra is őrült tempót diktál. Péntek este a Liverpool a Leicester City-t fogadja, szombaton pedig a két bajnokaspiráns is pályára lép: a Manchester City az Evertonhoz látogat, az Arsenal pedig a Brighton ellen szerezheti újabb fontos pontokat. Az újév első napján, a forduló zárásaként a Tottenham-Aston Villa és a Nottingham-Chelsea meccsek jelenthetnek extra izgalmat. 

Ha a kínálat felkeltette az érdeklődésed, fogadj kötésben, és növeld a nyereményedet akár 30%-kal.