Online sportfogadás: Derbik mindenhol

október 7, 2022

Izgalmas hétvége áll előttünk, hiszen több bajnokságban is remek mérkőzéseket rendeznek. Kezdjük is Németországgal, hiszen a Bundesliga legnagyobb klasszikusára kerül sor szombat este. A Bayern és a Dortmund mérkőzése ráadásul most nemcsak a legjobb oddsok miatt lesz izgalmas, hanem azért is, mert a két gárda ugyanannyi ponttal vág neki a meccsnek, így egyelőre mindketten pályázhatnak a bajnoki címre. 

Ráadásul még mindig részt vehetsz az Unibet grandiózus promóciójában: sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker és bingó: most minden játszik! Tedd próbára a tudásodat mind az öt területen, gyűjts minél több sorsjegyet és nyerj készpénzt, HexaPro-jegyeket, valamint ingyen pörgetéseket a heti nyereménysorsolásokon. A főnyeremény pedig egy fantasztikus elektromos autó, egy Tesla Model Y!

Szombaton egy másik klasszikusra is sor kerül majd, az olasz bajnokság AC Milan-Juventus mérkőzése is igazi csemege lesz az online fogadás szempontjából. A Milan egy csúnya BL-vereségből érkezik, azonban a bajnokságban eddig ők mutattak jobb játékot, így az oddsok alapján Pioliék számítanak esélyesebbnek. 

Vasárnap pedig a Premier League-ben következik egy remeknek ígérkező mérkőzés. Az Arsenal fogadja a Liverpoolt, és bár az elmúlt évek alapján furcsa ezt kimondani, most az Ágyúsok győzelmére van nagyobb esély, hiszen mindössze egy vereségük van ebben a szezonban, míg a Liverpoolnál azért döcögős volt ez a szezonkezdet. 
A kedvenc csapatod nyert? Folytasd az ünneplést az Unibettel! December végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!