Online sportfogadás: Derbikkel a legjobb négyért

május 19, 2023

Már csak néhány forduló van hátra a legrangosabb bajnokságokból és hatalmas a küzdelem a legjobb négy közé kerülésért.

A Premier League-ben a Manchester United, a Newcastle és a Liverpool küzd jelenleg a fennmaradó Bajnokok Ligája-helyért, és bár előbbi két csapatnak saját kezében van a sorsa, egy hiba végzetes lehet, hiszen most már igen jó esély van arra, hogy a Liverpool hibátlanul zárja az utolsó meccseit. A felsorolt csapatok közül Erik ten Hag együttese a Bournemouth-szal, a Newcastle a Leicesterrel, a Liverpool pedig az Aston Villa ellen küzd - utóbbi kapcsán ki lehet jelenteni, hogy Klopp csapatának ez lesz a legnehezebb meccse a hátralévők sorából.

Már most több mérkőzésről beszéltünk, érdemes mindre fogadni: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Nem kisebb a harc az olasz bajnokságban sem, így az online fogadás kedvelőinek Itáliára is figyelniük kell. A BL-kiesés után az AC Milannak gyakorlatilag már csak a bajnokság maradt, és ott is szinte minden pontot be kellene gyűjteniük a legjobb négy kiharcolásához. A várva várt sikersorozatot a Sampdoria ellen kezdhetik el. Vasárnap pedig az Inter és Napoli rangadója lesz igazán érdekes. Inzaghi csapata bejutott a BL-döntőbe, ám a bajnokságban még szükségük lesz néhány pontra - ti pedig most is számíthattok a legjobb oddsokra! 

Most ráadásul részt vehetsz egy kizárólag magyar játékosok számára életre hívott játékban: köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen labdarúgó meccsre és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.