Online sportfogadás: Duplázik-e a válogatott?

november 13, 2020

Vasárnap ismét pályára lép a nemzeti tizenegyünk, ezúttal a szerb válogatott ellen. Marco Rossi srácai legutóbb több, mint egy hónapja találkoztak déli szomszédainkkal, akkor idegenben 1-0-ra vertük meg őket a Nemzetek Ligájában. Akkor sem mi voltunk az esélyesek és az oddsok alapján most sem, ugyanakkor itthon játszunk és a csapatot alighanem az Izland elleni győzelem és az Eb-re való kijutás is doppingolja majd.

Az Unibet kínálatában a legjobb oddsok és többféle fogadás vár minket a magyar-szerben kívül rengeteg más mérkőzésre is. Ingyenes tippjátékkal is készült a meccsre az Unibet, így a sportfogadás által megszerezhető nyeremények mellett 1 millió forint is állhat a házhoz. Hasonlóan, mint Izland ellen, meg kell tippelnünk az első gól percre pontos idejét, valamint azt, hogy ki lesz a gólszerző.

Az online sportfogadás azonban ennél azonban sokkal többet rejt. Keresgélhetünk a legnagyobb sportágak között, mint például a tenisz, a kosárlabda, az amerikai foci, valamint esportra is találhatók oddsok az Unibeten.