Online sportfogadás: Egyértelműnek tűnő meccsek a hét elejére

január 9, 2023

Hétfő estére még maradt néhány mérkőzés a hétvégi spanyol és olasz fordulóból. Itáliában valódi kiesési rangadó következik, a Verona a Cremoneset fogadja. A két csapat között csak egy pont a különbség, viszont az utolsó bennmaradó helytől igen távol vannak, így csak a győzelem elfogadható eredmény mindkét fél számára. A másik olasz mérkőzésen az európai kupaporondért harcoló Atalanta a középmezőnybe tartozó Bologna ellen gyűjthet pontokat és zárkózhat az AS Romára. Spanyolországban hasobló mérkőzésre kerül majd sor, hiszen a hetedik helyen tanyázó Athletic Bilbao egy Osasuna elleni győzelemmel léphetne feljebb a tabellán. 

Angliában ezúttal nem a bajnokságban, hanem a különböző kupasorozatokban küzdenek a legnépszerűbb Premier League-csapatok - mi természetesen ezekre a meccsekre is a legjobb oddsokkal készülünk. A Mikel Arteta által vezetett Arsenal a harmadosztályú Oxford United ellen juthat tovább az FA-kupában; ez a meccs minden bizonnyal alkalmat biztosít majd a spanyol edző számára a rotációra. 

Kedden pedig a Ligakupa negyeddöntőire kerül sor. A remek formában lévő Manchester United a Charlton Athletic ellen juthat be a legjobb négy közé, míg a Newcastle a Leicester City-t fogadja. A Charlton alsóbb osztályú csapatként próbál meglepetést okozni a remek formában lévő Manchester United ellen, míg a másik mérkőzésen a Leicester a borzasztó szezonját próbálja menteni. 

A foci fogadás kedvelői számára ismét remek ajánlattal készülünk: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!