Online sportfogadás: Egyenlíthet a Boston, söpörhet a Golden State

május 23, 2022

A kosárlabda fogadás rajongói talán visszatekernék az idő kerekét, hiszen a végéhez közeledik az idény: Európában már véget értek az Euroliga küzdelmei – sajnos nem a Hanga Ádámot is soraiban tudó Real Madrid sikerével –, míg a tengerentúlon mindkét NBA konferenciadöntőben a negyedik összecsapás következik: Dallasban, illetve Bostonban. A párharcok alakulása azonban teljesen ellentétes.

A nyugati főcsoport harmadik helyén végző Golden State Warriors eddig nem sok esélyt adott a ligaelső Phoenix Suns-t az előző körben kiejtő Dallas Mavericks-nek. A texasi csapatban Luka Doncic, Spencer Dinwiddie és Jalen Brunson is mindent megtesz, hogy valahogyan felvegyék a versenyt a GSW dobóival, ám a kiegészítő emberek ingadozó formája miatt, eddig egyszer sem tudták legyőzni a 2010-es évek legendás alakulatát. Azt már a párharc kezdete előtt elárulták az oddsok, hogy a kaliforniai gárda az esélyes, Steph Curry, Klay Thompson, Andrew Wiggins, Draymond Green és Jordan Poole, na, meg az olyan meglepetésemberek, mint Kevon Looney pedig remek játékkal hozták az elvárt eredményeket és a három-nullás vezetést. Félő, hogy söprés lesz a párharc vége, míg dallasi fordítást aligha várhatunk.

A keleti konferencia elsője és másodikja ennél jóval szorosabb és sportfogadás szempontjából kiszámíthatatlanabb párbajt vív egymással. Jelenleg a Miami Heat 2-1 arányban vezet a Boston Celtics ellenében: a floridaiak a második mérkőzésükön elveszítették a pályaelőnyüket, ám aztán idegenben kozmetikáztak, a csapat legnagyobb sztárja, Jimmy Butler viszont kisebb sérülést szenvedett és kihagyhatja a negyedik összecsapást. Akárcsak Max Strus, Kyle Lowry és Tyler Herro… A Bostonnál Jayson Tatum, Marcus Smart és Robert Williams bajlódik kisebb sérüléssel, a „keltáknak” azonban nincs más választásuk, mint nyerni: az Unibet által kínált legjobb oddsok alapján pedig erre meg is van minden esélyük!

Fogadj a Golden State Warriors-Dallas Mavericks és a Miami Heat-Boston Celtics párosítások meccseire, izguld végig az NBA végjátékának legizgalmasabb találkozóit és zsebelj be 10%-kal megnövelt nyereményt!