Online sportfogadás: Elődöntőben a pólósok

augusztus 4, 2021

A magyar női és férfi pólósok egyaránt továbbjutottak a legjobb négy közé, vagyis mindössze egy lépés választja el őket a biztos éremszerzéstől. A hölgyek Spanyolországgal mérik össze az erejüket, míg a férfiak Görögország legjobbjain vehetnek revánsot az elődöntőben: az oddsok alapján utóbbiaknak van jobb esélyük a fináléba kerülésre, de bízunk benne, hogy egyik csapatunk Nyerő Szériája sem törik meg!

Alighanem a kajak-kenu versenyeken is örülhetünk még pár magyar éremnek: többek között Kozák Danuta és a női kajak négyes is a dobogó legfelső fokát célozta meg. Ami pedig a hazai érdekeltség nélküli sportokat illeti, a női és férfi kézilabda, illetve kosárlabda elődöntők, valamint az atlétika versenyek sportfogadás szempontjából is kiemelkedő eseménynek számítanak. Mindezek tudatában, nincs más dolgod, mint fogadni az ötkarikás játékok bármelyik három eseményére legalább 3500 Ft értékben és máris egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció, valamint megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!