Online sportfogadás: Előnybe kerülhet a Boston, továbbjuthat a Golden State

május 11, 2022

Előrehozott keleti döntő: így jellemezte megannyi kosárlabda fogadás fanatikus a Boston Celtics-Milwaukee Bucks párharcot, a konferencia második és harmadik helyezettjének csatározása pedig meg is felel az elvárásoknak. A címvédő „Szarvasok” elvették az alapszakaszban óriási fejlődést bemutató, védekezésben egészen kiváló „Kelták” pályaelőnyét, ám a Boston be tudta húzni a negyedik mérkőzést, így ismét Ime Udoka csapata érezheti magát nyeregben. Az oddsok megint csak Celtics győzelmet jósolnak – ezúttal hazai pályán, Bostonban –, ami azt jelentené, hogy regnáló bajnok egyetlen vereségre kerülne a kieséstől…

Mike Budenholzernek és Giannis Antetokounmpo-nak tehát valami igazán nagyot kell mutatnia csütörtök hajnalban. A „Görög szörny” nem érezte a legjobban magát Grant Williams és Al Horford szorításában az utóbbi két találkozón, ám még így is extrát nyújtott támadásban és védekezésben egyaránt. A párharc előrehaladtával azonban neki is elfogyhat az ereje, főleg, hogy hű fegyverhordozója, a Bucks második opciója, Khris Middleton aligha térhet vissza a csapatba ebben a párharcban, míg a bostoni keretben minden kulcsember egészséges.

A nyugati konferencia második és harmadik helyezettjének összecsapásai közel sem ennyire kiegyensúlyozottak. A Golden State Warriors – amely a legjobb oddsok alapján esélytelenebbnek számított a párharcban – eddig könnyedén múlja felül a fiatal és rutintalan Memphis Grizzliest. Ja Morant ugyan képes extra teljesítményre, ugyanakkor kissé öncélú játékából a csapat keveset profitál, ezt támasztja alá a 3-1-es GSW vezetés is.

A Memphis hazai pályán kerülheti el a kiesést csütörtökre virradóra: a Golden State esélyesként érkezik a „Medvék” otthonába – nem kérdés, hogy a rutinos rókákból és tehetséges fiatalokból álló csapat mihamarabb bebiztosítaná a továbbjutást.

Fogadj az NBA rájátszásának mérkőzéseire, köztük a Miami Heat-Philadelphia 76ers és a Phoenix Suns-Dallas Mavericks párharcok találkozóira és vágj zsebre 10%-kal nagyobb nyereményt!