Online sportfogadás: Előre a dobogóért!

május 11, 2021

A labdarúgás topligáiban és az európai második vonal prominens bajnokságaiban egyaránt a dobogós helyezésekről szól a keddi futballeste, idősorrendben először Angliában csap össze a második Manchester United a bronzéremre pályázó Leicester City-vel az Old Traffordon: a ManU őrült meccsdömpingje két hét múlva az Európa-liga döntővel zárul, míg a Rókák a Chelsea elleni szombati FA-kupafináléra készülnek. A Leicester a Premier League-ben először és máig utoljára 1998 januárjában tudott nyerni a Vörösök otthonában, amikor Ole Gunnar Solskjær még Beckhammel, Giggsszel, Scholes-szal és a többiekkel a pályán küzdött a ManU sikeréért.

Nápolyban, a Diego Armando Maradona stadionban a Napoli az Udinesét fogadja, hazai győzelem esetén Insignéék a második helyre ugranának a Serie A tabelláján – a Zebrák azonban nem fogják olcsón adni a bőrüket, Luca Gotti tanítványai legutóbbi öt idegenbeli mérkőzésükön veretlenek maradtak, az argentin Juan Musso kapus pedig élete formájában véd. A magyar szokásokhoz viszonyítva későn, spanyol földön viszont teljesen megszokott időben, este tíz órakor veszi kezdetét Valenciában a Levante UD–FC Barcelona mérkőzés: a kiesés rémétől továbbra is fenyegetett hazaiak mindent meg fognak tenni a pontszerzésért, a bajnoki címre hajtó katalánok számára viszont egyetlen elfogadható eremdény létezik, a győzelem.

Hasonlóan alakulnak az erőviszonyok Portugáliában, a Nacional–Benfica találkozón is, a jelenleg utolsó helyen álló madeirai kiscsapat számára létkérdés lenne a három pont megszerzése, míg a Sasok szívesen hangolnának egy magabiztos, sokgólos diadallal a szombati, Sporting CP elleni derbire. És ha ennyi nem lenne elég, a kötésben való fogadás, és az azzal járó, akár 30%-kal megnövelt nyeremény lehetőségeinek kiaknázására serkent a török Süper Lig 41., utolsó előtti fordulója, melyben ugyanabban az időpontban, fél nyolckor kezdi mérkőzéseit a három éllovas, azaz a Beşiktaş, a Szalai Attilával felálló Fenerbahçe, és a Galatasaray.