Online sportfogadás: Előre az élvonalért!

május 17, 2021

Angliában, Olaszországban és Spanyolországban ma egyaránt az első osztályba jutásért vívnak komoly mérkőzéseket a futballpályán a jobb sorsra érdemes, pillanatnyilag a másodosztályokban senyvedő alakulatok, a várhatóan szoros, fordulatos találkozókra pedig a legjobb oddsok mellett fogadhatnak játékosaink. Az alábbiakban öt ilyen meccset emelünk ki, egyúttal felhívjuk a figyelmet a kötésben fogadás lehetőségére, mellyel akár 30%-kal megnövelt nyeremények érhetők el.

Az angol Championship rájátszásában a Premier League-be mindössze egy év szünet után visszajutni igyekvő AFC Bournemouth azzal a Brentford FC-vel mérkőzik, amely az előző szezonban alig maradt le a feljutásról – a dán Thomas Frank által vezetett alakulat legutóbbi 15 mérkőzéséből mindössze egyet veszített el minimális különbséggel, a táblázat élén végzett Norwich City ellen, míg a Bournemouth ingadozóbb formát mutatott az utóbbi hetekben. A másik playoff-elődöntőnek Dél-Yorkshire ad otthont, furcsa módon két, egyaránt amerikai befektetőcsoportok kezében lévő klub, a Barnsley FC, valamint a walesi Hattyúk, azaz a Swansea City részvételével. Az alapszakasz 46 fordulója után mindössze két pont különbséggel végzett a két csapat a táblázat negyedik, illetve ötödik helyén, előzetesen tehát ennél szorosabb meccset elképzelni is nehéz volna, igazi kihívás a futball fogadás rajongói számára.

Olaszországban ugyancsak a rájátszás első meccseit rendezik a Serie A-ért, Silvio Berlusconi új együttese, a Kevin-Prince Boatenggel és Mario Balotellivel felturbózott Monza a Cittadella otthonában igyekszik előnyt szerezni a csütörtökön esedékes visszavágóra. A Cittadella albán válogatott kapusa, Elhan Kastrati bizony nehéz estére számíthat! A másik ágon a 2020-ban kiesett, azonnali visszajutásra pályázó Lecce Velencében, a Stadio Pierluigi Penzóban méri össze erejét a Veneziával, melynek trénere, az egykori remek középpályás Paolo Zanetti biztosan készül valamilyen meglepő taktikai húzással az esélyesebb vendégek ellen. Eközben Spanyolországban a nagy formába lendült Girona FC, a híres-hírhedt City Football Group hispán tagja a táblázaton azonos pontszámmal álló Sporting Gijónnal csap össze egy igazi hatpontos mérkőzésen.