Online sportfogadás: El Clásico, Derby della Capitale és a többi rangadó

március 18, 2022

A hétközi Bajnokok Ligája, Európa Liga és Konferencia Liga mérkőzések izgalmai után, most a nemzeti bajnokságok kecsegtetnek remek párosításokkal! A válogatott szünet előtt teljes fordulót rendeznek Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban is, eközben Angliában párhuzamosan zajlanak majd a Premier League és az FA-kupa küzdelmei – a futball fogadás kedvelőinek legnagyobb örömére.

A szigetországban pályára lép mind a két liverpooli csapat, de a Manchester City és a Chelsea is az egyik legpatinásabb nemzeti kupasorozat megnyerésére pályázik. Utóbbi gárda a Middlesbrough vendége lesz, a mérkőzés pedig előkelő helyen szerepel az Unibet kínálatában is, hiszen most 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz erre az összecsapásra! Ugyanez a feltétel vonatkozik a Monaco-Paris SG találkozóra is, amely nem az egyedüli rangadó a Ligue 1 29. fordulójában: Marseille-Nice összecsapás ugyanis jóval nagyobb presztízzsel bír, mint a kőgazdag klubok mérkőzése!

A Derby della Capitale, vagyis az AS Roma-Lazio párosítás tétje jelenleg az olasz pontvadászat ötödik helyének megszerzése/megtartása, a meccs érzelmi töltete viszont ennél jóval nagyobb: a „Farkasok” visszavágnának a „Sasoknak” a szeptember végén elszenvedett bajnoki vereségért, akkor 3-2-es Lazio-sikert ünnepelhetett a Stadio Olimpico közönsége, a gólok számára vonatkozó fogadás tehát most is jó ötletnek tűnhet.

A hétvége legnagyobb attrakciója egyértelműen az El Clásicó, azaz a Real Madrid-Barcelona örökrangadó: a „Királyi Gárda” remek formában van, míg a „Katalánok” szintén kezdenek visszatalálni egykori önmagukhoz. A két csapat legutóbbi öt találkozóján egyaránt a Real Madrid kerekedett felül, az oddsok alapján most is ez lehet a forgatókönyv... Fogadj az El Cláscióra és zsebelj be akár 25%-kal megnövelt nyereményt!