Online sportfogadás: Eldőlnek a lényegi kérdések

május 20, 2022

Kik lesznek a bajnokok, és kik fognak indulni a nemzetközi kupákban? Kik búcsúznak a sorozatoktól? Ezekre a kérdésekre keressük a választ. 

Haladjunk időrendben, pénteken ugyanis eldől majd a bajnoki cím sorsa a női kézilabda NBI-ben. Gólkülönbség tekintetében a Fradi már nemigen érheti utol a Győrt, abban azonban bízhatnak még a földvárosi zöld-fehérek, hogy a Debrecen pontot lop majd Ambros Martínék ellen. Persze erre kevés esély van, de azért érdemes lesz figyelni az este egyidőben rendezett két találkozót. 

Izgalmas meccseket láthatunk majd a hétvégén az NBA-ben is. Szombat hajnalban a Golden State Warriors a Dallas Mavericks ellen növelné az előnyét a párharcban, míg vasárnap 1-1-ről folytatódik a Boston Celtics és a Miami Heat csörtéje. Az Unibet ezúttal sem hagyja cserben a kosárlabda fogadókat. A legjobb oddsok mellett a találkozókat élőben nézheted az Unibet streaming platformján. 

Vasárnap pedig vigyázó szemeinket az Egyesült Királyságra és Olaszországra kell vetnünk, hiszen a topbajnokságok közül ebben a két sorozatban van még óriási tétje az utolsó fordulónak. A helyzet igen hasonló a két bajnokságban: A Manchester City és az AC Milan is saját kezében tartja a sorsát, amennyiben nyernek, biztosan ők a bajnokok, de egy botlást könnyen kihasználhatnának a riválisok. Így tehát a Liverpool és az Inter meccsére is érdemes lesz figyelnünk, utóbbira ráadásul egy 25%-os élő nyereménynövelővel is készülünk.