Online sportfogadás: Elképesztő izgalmakkal zárul az NBA alapszakasza

március 30, 2023

Másfél hét alatt tövig lerághatják a körmüket a kosárlabda fogadás rajongói: indul az NBA alapszakaszának hajrája, amelynek végén egy-két nagycsapatnak és szupersztárnak búcsút intünk majd. Lehet, hogy kiesik a címvédő? Esetleg LeBron James lemarad a rájátszásról? Vagy besül a Luka Doncic-Kyrie Irving duó?

A Keleti főcsoportban a Milwaukee Bucks, Boston Celtics páros teljes gőzzel száguld, de a Philadelphia 76ers is gyűrűt nyerne, míg Joel Embiid megtörné Nikola Jokic regnálását és bezsebelné az MVP címet – az oddsok alapján bármelyik center megkaphatja az elismerést. A konferencia utolsó mérkőzései tartogathatnak néhány meglepetést, de nagy valószínűséggel már kialakult az első tíz mezőnye, az egyenes ágon történő bejutásért azonban öldöklő harc kezdődhet a Brooklyn Nets és a Miami Heat között – talán utóbbi csapat esélyei valamivel kedvezőbbek.

Nyugaton a helyzet… Elképesztően kiélezett! Óriási versenyfutásnak lehetünk szemtanúi legalább hat, de akár nyolc (!) csapat között is. Csak az első három helyezett érezheti magát teljes biztonságban, a Los Angeles Lakers, a Dallas Mavericks és a címvédő Golden State Warriors pedig akár a kiesés szélére is sodródhat. A legjobb oddsok azt jósolják, hogy a végső győztes nem ebből a konferenciából kerül majd ki, de azért a Phoenix Suns és a Denver Nuggets gárdáját hiba lenne leírni.

Hívd meg a kosárlabda fogadás iránt érdeklődő barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a legizgalmasabb NBA összecsapásokat és vágjatok zsebre értékes nyereményeket!