Online Sportfogadás: Elképesztő lehetőségeket tartogat ez a hét is

február 26, 2019

Labdarúgó kupameccsek és hétközi fordulók gondoskodnak arról a héten, hogy az elkövetkező napokban se maradjunk betevő sportfogadás nélkül. A legjobb oddsok mellett szokásunkhoz híven kiváló promóciókkal is készültünk, melyekről nem érdemes lemaradni. Ott van rögtön például a „legnagyobb odds kihívás”, amiben ha részt veszel, akkor kijuthatsz álmaid focimeccsére is!

Ehhez csupán a legnagyobb oddson kell fogadást kötni február 25. és március 3. között és ha ügyesen tippelsz, akkor kiveheted a részed a 3millió forintos nyereményalapból, amelyen a legjobb 50 játékos osztozik. A legnagyobb győztes oddson fogadó játékos pedig egy 450 000 Ft értékű álomutazást nyer egy általa választott mérkőzésre! A részeleteket a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/highest-odds-challenge

Ezen kívül érdemes szétnézni más sportágak között is, és hogy ne menjünk messzire, az Unibet Darts Premier League meccseire nyereménynövelővel köthető fogadás. Megéri hát velünk tartani most is, ha az online sportfogadás mellett teszed le a voksod!