Online Sportfogadás: Elképesztően sok lehetőséget tartogat a hétvége

október 19, 2018

Fantasztikus meccsekkel tér vissza a klubfoci, nem lesz hiány a rangadókból sem. Például szombat délután a Chelsea fogadja a Manchester Unitedot, majd este a Sevilla lép pályára Barcelonában. Vasárnap este pedig egy klasszikus derbit láthatunk az Inter és a Milan főszereplésével. A szurkolás mellett érdemes az élő fogadás nyújtotta lehetőséget kihasználni, plusz az említett meccsekhez egy kiváló promóciót is ajánlunk: a gólszerzőkre kötött fogadás most duplán megtérülhet, mert ha a játékosod legalább két gólt szerez, megduplázzuk nyereményedet akár 40 000Ft értékben. A részleteket a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/goalscorer-offer

A topligák meccsein kívül érdekesnek ígérkezik az Amerikai Nagydíj is, mert Lewis Hamilton ötödször lehet a Formula-1 világbajnoka most hétvégén. Természetesen ehhez a futamhoz is a legjobb oddsok állnak rendelkezésre, szóval megéri az online sportfogadás mellett dönteni ebben az esetben is.

Ha az amerikai sportok jönnek be inkább, akkor is jó hírekkel szolgálhatunk: teljes gázon pörög már az NFL mellett az NHL és az NBA is. Legyen szó bármilyen sportfogadás eseményről, nálunk garantáltan megtalálod a számításod!