Online sportfogadás: Elrajtolt az NFL, teniszdöntők New Yorkban, foci Európában

szeptember 10, 2021

Ennél eseménydúsabb hétre nem is vágyhatna a sportszerető közönség, a java ráadásul, mint minden földi jónak, a végére marad! Az amerikai futballban a szeptember 9-től jövő február 13-ig tartó új NFL-idény nyitótalálkozóján a címvédő Tampa Bay Buccaneers 31-29-re legyőzte a Dallas Cowboys együttesét, stílusosan útjára indítva a szezont.

Az amerikai futball fogadás elkötelezettjeinek ez alkalomból egyrészt 4,8 millió forint összdíjazású NFL-tippjátékkal készülünk, másrészt egy 25%-os nyereménynövelővel az idény első fogadásához, különösen emlékezetessé téve a rajtot az online sportfogadás rajongói számára.

Míg az amerikai fociban a nyitómeccsnek örülhetünk, New Yorkban a US Open a végéhez közelít, mindössze négy találkozón izgulhatunk tovább kedvenceinkért: a női mezőny meglepetésdöntőjében igazi tinipárbajt láthatunk, a 18 éves Emma Raducanu a nála két hónappal idősebb, 19. születésnapját hétfőn ünnepelt Leylah Fernandezzel mérkőzik a trófeáért. Az apai ágon ecuadori, anyain filippínó Fernandez kanadai színeket képvisel, míg a szintén Kanadában született Raducanu brit zászló alatt készül első világraszóló sikerére. A férfiaknál eközben a fináléba kerülésért Novak Djokovics Alexander „Szása” Zverevvel meccsel, míg Danyiil Medvegyev a kanadai meglepetésemberrel, a karrierje eddigi csúcsaként elődöntőig jutott Félix Auger-Aliassime-mel küzd meg a pályán. A meglepetések tornáján így a legjobb oddsok mellett orosz (származású) férfi döntőre, vagy akár kanadai tarolásra is bazírozhatnak a tenisz fogadás mesterei.

És akkor még nem ejtettünk szót az európai futballról, amelyben a vb-selejtezőfordulók után a hétvégén ismét a klubfocié lesz a főszerep, az öt topligában jobbnál jobb mérkőzések garmadájával – ezek könnyebb követésére, az online élő fogadás még élvezetesebbé tételére mutatjuk be Unibet BetStream szolgáltalásunkat.

Remek alkalom a kipróbálására az AS Monaco–Olympique Marseille, az AC Milan–SS Lazio, az RCD Espanyol–Atlético Madrid, vagy éppen a Bayer Leverkusen–Borussia Dortmund összecsapás, hogy csak egy-egyet emeljünk ki az élő fogadás gyakorlására ideális találkozók hosszú sorából!