Online sportfogadás: Elstartolt az Australian Open

február 8, 2021

Kis csúszással, de kezdetét vette a 2021-es év első Grand Slam tornája: a világ legjobbjai február 8. és 21. között mérik össze tudásukat a Melbourne Parkban. Amellett, hogy figyelemmel kísérhetjük Novak Đoković címvédési kísérletét a férfi egyes kategóriában, magyar érdekeltsége is van a Slamnek, hiszen Babos Tímea is címvédésre készül, a férfiaknál pedig Fucsovics Mártont, illetve Balázs Attilát követhetjük és a meccseikre remek oddsok várnak mindenkit.

Online sportfogadás szempontjából sem utolsó dolog követni az Australian Opent. Az Unibet a legjobb oddsok mellett promóciókkal is készült az év egyik legnagyobb teniszbajnokságára. Első körben egy fogadás bajnokságon vehetünk részt. A bajnokságra való feliratkozást követően minden nyerő tippünk ranglistapontokat ér, és ha az Aus. Open végén benne vagyunk a legjobb 250-ben, osztozhatunk a 16 milliós nyereményalapon. Minél előrébb vagyunk, annál nagyobb szeletet kapunk a tortából.

Az Australian Openen is építhetjük a nyerő szériánkat, hisz ilyen promóciót is ajánl az Unibet. Ha sorozatban helyesen válaszolunk a napi kérdésre – azaz szériát építünk – akkor ingyenes fogadás és készpénz lehet a jutalmunk. Az esemény végén a három legjobb szériát felépítő játékos 8 millió forinton osztozik, szóval érdemes minden nap tippelni.