Online sportfogadás: Erős hétvége elé nézünk

november 20, 2020

Most valósággal lubickolhatunk az online sportfogadás adta lehetőségekben. A labdarúgásban visszatért a klubfoci, az Unibet pedig a legjobb oddsok széles repertoárját kínálja a topligák és az NB1 mérkőzéseire egyaránt.

Persze a focin kívül még rengeteg népszerű sporttal találkozhatunk keresés közben, például az ATP Finals tenisztornára is bőséggel találhatók oddsok. Nincs késő még sorsjegyeket váltani a 3,2 millió forint összdíjazású nyereménysorolásra sem: annyit kell tennünk, hogy legalább 1500 forint értékben fogadunk az ATP Finals meccseire. Minden 1500 forintos fogadás után egy sorsjegyhez jutunk, ezzel növelve az esélyeinket.

Végéhez közelednek a BLAST Premier Fall Showdown alapszakaszának mérkőzései is. A Gen.G és az OG azért játszik, hogy a C csoport döntőjében a Virtus.Pro ellenfeleként léphessen a pályára, de az A és a C csoport Grand Final-jeire is köthető sportfogadás.

Alig több, mint egy hete indult a kínai National Electronic Sports Tournament, a régió éves offseason-beli versenye, ahol a legjobb távol-keleti csapatok mérkőzéseit követhetjük nyomon a rendes LPL-szezon indulása előtt. Az erre való fogadás különösen érdekes lehet, mivel a csapatok a pihenőidejükben játszanak, valamint utoljára láthatjuk a League of Legends 10.19-es frissítését, amelyet nevezhetnék Samira-update-nek is, hiszen a következő szezont már a Preseason új tárgyaival nyitjuk februárban.