Online sportfogadás: Eseménydús napok

január 16, 2020

Elkezdődött a hazai rendezésű vízlabda Európa-bajnokság és természetesen a legjobb oddsok állnak rendelkezésre ennek az eseménynek a kapcsán. Otthoni környezetben mind a női, mind a férfi válogatottunk szép eredményeket érhet el és ha van pár jó tipped, akkor érdemes azt kamatoztatni a sportfogadás terén.

Persze eközben nem feledkezhetünk meg a kézilabda Európa-bajnokságról sem, aminek apropóján nyereménysorsolást is tartunk. Általánosságban elmondható, hogy a hagyományos értelemben vett online sportfogadás mellett továbbra is érdemes figyelemmel kísérni az időszakos ajánlatokat, mert szép extra nyereményt lehet zsebre vágni ezekkel.

Így történt ez hétvégén is, amikor a Tottenham – Liverpool bajnoki kapcsán arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik játékos szerzi a mérkőzés első találatát és melyik percben születik a gól. Ebben az igen népszerű ingyenes tippjátékban összesen nyolcan értek telitalálatot, azaz ennyien osztoznak az egymillió forintos főnyereményen.

Mindez újabb bizonyíték arra, a fogadás kötés mellett más módon is lehet nyereséget realizálni. Ráadásul az ingyenes tippjátékokban nem a saját pénzüket kockáztatják a játékosok – ez sem egy utolsó szempont.