Online sportfogadás: Európa-bajnoki szuperkedd

június 15, 2021

Az Eb-csoportkör első fordulójának utolsó, leginkább várt találkozóit rendezik ma Budapesten és Münchenben, az F csoportban Magyarország a címvédő Portugáliával, a világbajnok Franciaország pedig Németországgal mérkőzik. Kell-e ennél többet mondanunk?! A Puskás Arénában a magyar csapat azokkal a luzitánokkal meccsel, akiket története során még sosem győzött le, emlékezetes pillanatokból azonban az eddigi 13 összecsapáson sem volt hiány… A közelmúltból természetesen mindenkinek beugrik a legutóbbi Európa-bajnokságon látott 3–3, de említhetjük a legendás rangadót is az 1966-os világbajnokságról, melyet Eusébióék nyertek 3–1-re a manchesteri Old Traffordon, hogy aztán a Wembley-ben világbajnoki bronzéremmel zárják a tornát.

Kíváncsian várjuk, mire lesznek képesek ma Mészöly Kálmán, Albert Flórián, Bene Ferenc kései utódai, miközben a világ szeme inkább a müncheni Allianz Arenára szegeződik az este folyamán, ahol a halálcsoport másik meccsén a regnáló világbajnok egy megtépázott, elbizonytalanodott Németországgal találkozik, elvileg… Aki sejti, milyen eredmények várhatók a mai nap slágermérkőzésein, az online sportfogadás lehetőségeit kihasználva feltétlenül építse tovább sorozatát Eb-nyerő széria játékunkban, aki pedig még nem kezdte volna el, nincs is megfelelőbb alkalom rá, mint a mai. A futball fogadás szerelmesei egyúttal a legjobb oddsok kihasználása mellett Eb-sorsolás promóciónkban is részt vehetnek, nyereményekből nincs hiány!

Segítendő a döntéseket, érdemes megjegyeznünk, hogy Németország válogatottja a 2014-es, győzelemmel végződött világbajnoki torna idején tudta utoljára két vállra fektetni a francia csapatot, legutóbbi öt mérkőzésükön nyeretlenek maradtak a gallokkal szemben. Akadnak néhányan a jelenlegi gárdában, akik ott voltak Rio de Janeiróban azon az 1–0-on, Joachim Löw szövetségi kapitányon kívül Toni Kroos, Manuel Neuer, Thomas Müller, és persze az akkori gólszerző, Mats Hummels is erőt meríthet a Maracanãban elért diadal emlékeiből.