Online sportfogadás: Európa-bajnokságra fel!

június 8, 2021

Lassan ideje ráhangolódnunk a nemsokára kezdődő Európa-bajnokságra, a bemelegítésre pedig éppen jó alkalmat ad a magyar válogatott kedd esti felkészülési mérkőzése Írország legjobbjai ellen. Az F jelű kvartettben Magyarország ellenfelei közül a német válogatott már alaposan felpörgött a tornára, hétfőn Toni Kroosék 7–1-gyel küldték haza Düsseldorfból a pofozógépnek használt letteket.

Ma este Bulgária nemzeti csapata sem reménykedhet szívélyesebb vendéglátásban a Stade de France-ban, Didier Deschamps világbajnok gárdája bizonyára egy magabiztos, sokgólos győzelemmel igyekszik elrettenteni a leendő csoportellenfeleket. Néhány fokkal erősebb partnert kötött le magának csoportunk negyedik tagja, az európa-bajnoki címvédő Portugália, a luzitánok szerdán Lisszabonban Izrael válogatottja ellen hangolnak jövő keddi, Magyarország elleni budapesti nyitómeccsükre.

Azt a találkozót akár már új élő fogadás és stream platformunkon is követhetik játékosaink, amely megkönnyíti az élő fogadási lehetőségek kihasználását. Az online fogadást pedig kár lenne kihagyni az Európa-bajnokság kapcsán, már csak azért is, mert játékosaink a torna alatt rendszeresen megtartott sorsolásokon 300 millió forintos nyereményalapból részesülhetnek! 

Azokra is gondolunk persze, akik nincsenek feltétlenül otthon a labdarúgásban, többek közt nekik szól speciális Eb-tippjáték promóciónk, melynek lényege, hogy a kitöltött szelvényen még csak véletlenül se szerepeljen helyes tipp. Ugyanakkor a 35 milliós nyereménnyel kecsegtető játékban a futballhoz értő, rutinos játékosaink is találhatnak kihívást: aki nem hiszi, járjon utána, mennyire nehéz is valójában szándékosan, következetesen rosszul játszani...