Online sportfogadás: Európai csúcsfoci négy fő mérkőzéssel

április 29, 2021

Elérkeztük az elődöntőkhöz az Európa-ligában, melynek legutóbbi kiírása a fináléban olasz-spanyol párviadalt hozott, az eggyel azelőtti ellenben angol házidöntőt. Most még mindkét verzió megismétlődésére van esély, párhuzamosan nézhetjük, és persze az online élő fogadás révén izgalmasabbá tehetjük a csütörtök estét!

A legutóbbi 20 mérkőzéséből mindössze egyet elveszített, önbizalomtól duzzadó Manchester United az összességében gyatra szezont produkáló AS Romát fogadja, a Farkasok számára az Európa-liga maradt az utolsó sorozat, melynek megnyerésével elbaltázott idényüket kissé megszépíthetnék. Nem lehet büszke eredménysorára az Arsenal FC sem, amely 2019-ben az elődöntőben Valenciát búcsúztatva jutott be az EL döntőjébe – most a Villarreal ellen különösen nehéz dolguk lehet, főleg a két gólvágó, Lacazette és Aubameyang hiányában.

Fontos mérkőzés lesz a villarreali, de a sportfogadás és a spanyol bajnokság szempontjából talán annál is lényegesebb a Barcelona-Granada találkozó, melyen győzelem esetén Messiék átvehetik a vezetést a La Ligában, megelőzve a két madridi riválist. A futball fogadás érdekeltjeinek fontos információ lehet, hogy a vendégek két eltiltott, és nyolc (!) sérült játékosuk nélkül fognak felállni, illetve inkább kibotorkálni a Camp Nou gyepére.

Magyar érdekeltségű focimeccsnek sem leszünk híján a mai napon, a török Süper Ligben a legjobb oddsok mellett a Szalai Attilával felálló Fenerbahçe csábítja játékra a sportfogadás szerelmeseit, a válogatott középhátvéd együttese az Alanyaspor otthonába látogat. Négy (és fél) fordulóval a bajnokság vége előtt a Beşiktaş, a Galatasaray, és a Fener klasszikus versengését követhetjük a török liga élén, igazi csemege ez a labdarúgás értői számára. Azoknak pedig, aki például a fenti mérkőzésekre kötésben fogadnak, jó hír, hogy ezúttal megnövelt nyereményt vághatnak zsebre.