Online sportfogadás: EuroBasket-végjáték, Ruhr-vidéki és madridi derbik

szeptember 16, 2022

Ez a hétvége nem csak a futball fogadás körül forog majd: persze, nem mehetünk el szó nélkül a legkiemelkedőbb összecsapások mellett, ám most – kissé talán rendhagyó módon – legyen először a kosárlabdáé terep. Javában zajlik az EuroBasket 2022, a legnagyobb NBA-sztárokat felvonultató válogatottak közül pedig egyik sem jutott be az elődöntőbe. A Luka Doncic vezette, címvédő Szlovénia, a Nikola Jokic köré épülő Szerbia és a szörnyeteg, Giannis Antetokounmpo által repített Görögország sincs ott a legjobb négy között.

A remek csapategységgel büszkélkedő Lengyelország viszont bejutott az elődöntőbe, ahol a tengerentúlon brillírozó játékosokkal felálló Franciaország lesz az ellenfele, míg a Dennis Schröder-Franz Wagner-Daniel Theis trió repítette Németországnak azt a Spanyolországot kellene két vállra fektetnie, amely korábban elbánt Litvániával és Finnországgal is. A legjobb oddsok alapján francia és német siker várható, ám még a kosárlabda fogadás szakértői sem mehetnek biztosra ezen a tornán.

Inkább a labdarúgás tart lázban? Akkor ezen a hétvégén kapkodnod kell majd a fejedet, hogy le ne maradj a legjobb mérkőzésekről! Az izgalmak már szombaton elkezdődnek, a Ruhr-vidéki derbin a Dortmund és a Schalke feszülnek egymásnak, megnyitva ezzel a hétvégi rangadók sorát. Válogass az oddsok közül a Lyon-Paris SG, a PSV-Feyenoord, az AZ Alkmaar-Ajax, az AS Roma-Atalanta vagy éppen az AC Milan-Napoli találkozók kapcsán, fogadj kötésben és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt, valamint szállj be a Tesla Model Y-Performance csúcsautóért folyó versenybe!

Egy igazán eseménydús hétvége lezárása pedig nem is lehetne más, mint a vasárnap esti Atlético Madrid-R. Madrid spanyol fővárosi derbi!