Online sportfogadás: Extra nyeremények hétvégére

január 15, 2021

A hétvége közeledtével az Unibet két ingyenes nyereményjátékkal készült. A klasszikus online sportfogadás mellett érdemes kihasználni ezeket, hiszen nem a saját pénzünket kockáztatjuk és a nyeremény igencsak nagyvonalú.

A vasárnap 17:30-kor kezdőd Manchester United – Liverpool mérkőzéssel kapcsolatban azt kell megtippelni, hogy a rangadón személy szerint ki, és percre pontosan mikor lövi az első gólt. Ha fején találjuk a szöget, akkor 8 millió forinttal leszünk gazdagabbak.

A másik promóció az amerikai kosárlabda rajongóinak eshet kézre, ugyanis egy NBA tippversenyről van szó. Ha az összes kérdésre helyesen válaszolsz, akkor szintén 8 millió forint büszke tulajdonosává válhatsz. Emellett továbbra is fut az amerikai sportokra vonatkozó heti nyereménysorsolás. Minden megkötött fogadás mellé sorsjegy jár, ha a sportfogadás NBA, NFL, NHL vagy MLB mérkőzésre történt.

Ne felejts el szétnézni az Unibet által ajánlott oddsok között sem mert ezek a legjobb oddsok, amik az oldalon elérhetők egy-egy sporteseménnyel kapcsolatban.