Online Sportfogadás: Ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni!

október 27, 2017

A hétközi kupameccsek után megint a bajnoki küzdelmek veszik át a főszerepet az európai futballban, így újabb kiváló alkalom adódik arra, hogy kiaknázzuk a sportfogadás nyújtotta lehetőségeket. Ehhez az Unibet – a már megszokott módon – legjobb oddsokat kínálja.

Rangadókból sem lesz hiány, hiszen egyből szombaton, kora délután Manchester United–Tottenham összecsapást láthatunk majd, de később a Bayern München–RB Leipzig bajnoki is izgalmasnak ígérkezik a Bundesligából. Az olaszoknál pedig AC Milan–Juve meccs lesz szombat este. Ezek a mérkőzések már önmagukban jó szórakozást ígérnek és az online sportfogadás csak még tovább növeli az izgalmakat.

Érdemes figyelemmel követni a most zajló Unibet Európa-bajnokságot is, mert egészen október 29-ig a legjobb dartsosok küzdenek majd a végső győzelemért. A meccseket az Unibet TV-n nézheted és nem érdemes kihagyni az ezzel kapcsolatos ingyenes fogadás ajánlatunkat sem! Ennek részleteit a linkre kattintva olvashatod el: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/ucl-bet-live-get-freebet