Online sportfogadás: Fókuszban a csapatsportok

július 28, 2021

A kimagasló egyéni teljesítmények mellett, bizony a csapatsikerekről is szólnak az olimpiai játékok, Magyarország pedig három válogatottal is képviselteti magát Tokióban. Ráadásul – ahogy azt a vízilabda fogadás ismerői már bizonyosan tudják –, férfi és női pólósaink is éremesélyesnek számítanak. Izgalmas fogadás tárgya lehet tehát mind a két csapat mérkőzése: a férfiak Dél-Afrikával, míg a hölgyek Japán legjobbjaival csapnak össze.

A magyar női kézilabda-válogatott számára eddig nagyon nem alakul jól az olimpia… Elek Gábor együttese Franciaország és Brazília ellen is alulmaradt, így már – az oddsok alapján is – igazán kevés esélye van a végső sikerre. A lányokra nehéz ellenfél, a címvédő orosz csapat vár, veszítenivaló azonban már nincs: itt az ideje nyerő szériába kerülni! 

Ha már csapatokkal kezdtük a felsorolást: a nagy médiafigyelmet kapó női tőrcsapat is meglepetésre készül. Fogadj az ötkarikás játékok bármelyik három eseményére legalább 3500 Ft értékben és máris egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat! 

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció, valamint megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!