Online sportfogadás: Fókuszban a futball

január 10, 2022

A magyar szurkolók már izgatottan várhatják a hét második felében kezdődő férfi kézilabda Eb-t, előtte azonban más csemegék is várnak a legjobb oddsok szerelmeseire. Itt van például rögtön az Afrikai Nemzetek Kupája, amelyet a feltörekvő tehetségek és az izgalmas válogattak miatt is érdemes figyelni. Ma várható még a Comore-szigetek és Gabon mérkőzése, kedden pedig három meccset figyelhetnek a szurkolók, Algéria Sierra Leonéval, Nigéria Egyiptommal, Szudán pedig Bissau-Guineával csap össze. Ahogy meccset nézni, úgy fogadni is izgalmasabb barátokkal, hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak, tehát nem csak te, hanem ők is jól járnak.

Az angol futball szerelmesei sem fognak unatkozni a következő napokban. Hétfő este folytatódik az FA-kupa, a világ legrégebbi kupasorozatában két elsőosztályú együttes, a Manchester United és az Aston Villa csap össze. Kedden pedig a Premier League-ben is rendeznek egy találkozót, a tabellán 14. Southampton a 12. Brentfordot fogadja, így vérbeli alsóházi rangadóra lehet számítani. Ha több meccs is érdekel, fogadj kötésben, ezzel nemcsak az izgalmakat, de a nyereményt is növelheted, akár 30 %-kal!

A tenisz fogadás rajongói számára több izgalmas tornát rendeznek a héten, hiszen hamarosan kezdődik az év első Grand Slam tornája, az Australian Open. Holland ellenfél ellen játszik holnap Fucsovics Márton, de Andy Murrayt és Belinda Bencicet is láthatjuk majd többek között. Ráadásul érdemes figyelni, hiszen az Unibet TV-n minden héten kiválasztunk olyan találkozókat, amelyekre 25 %-os eredménynövelővel fogadhatsz