Online sportfogadás: Fókuszban a labdarúgás őshazája

május 4, 2021

Minden szem Angliára szegeződik a Bajnokok Ligája elődöntői kapcsán a héten, kedd este Manchesterben, szerdán Londonban mérkőznek egymással a földrész sztárcsapatai a BL-döntőbe kerülésért – a futball fogadás rajongói számára élő fogadás promóciónkkal, valamint Bajnokok Ligája tippjátékunkkal tesszük még izgalmasabbá a futballesteket.

Érdemes azonban alaposabban is szemügyre venni a brit focipályákat, ugyanis a walesi, illetve az északír bajnokság véghajrájához érkezett, emellett az angol alacsonyabb osztályokban is most dől el számos együttes feljutásának, kiesésének sorsa – találkozóikra természetesen a legjobb oddsok mellett fogadhatnak elszánt játékosaink. A League One-ban például három egykori, a nem is oly távoli múltban még a Premier League-ben vitézkedett csapat lép pályára kedd este 20 órától, jelesül az Ipswich Town, a Blackpool, és a Charlton Athletic.

A PL-től legutóbb 2002-ben búcsúzott ipswichi Kékek Shropshire-be, a Shrewsbury Townhoz látogatnak, amely legutóbbi tíz hazai mérkőzéséből csupán kettőt tudott megnyerni. A 2010–2011-es szezonban még a Premier League-ben szerepelt Blackpool eközben otthon, a Bloomfield Roadon fogadja a Doncaster Roverst, győzelmükkel pedig egy lépéssel közelebb juthatnak ahhoz, hogy húszgólos csatáruk, az élete legjobb idényét futó Jerry Yates vezetésével visszajussanak legalább a Championshipbe. A Premier League-től 2007-ben búcsúzott, 2020-ban pedig a másodosztályból is kiesett Charlton Athleticnek egy nagyobb fajta csodára lenne szüksége ahhoz, hogy rájátszást érő pozícióban zárja az alapszakaszt, ehhez ma este a Lincoln City futballcsapatának legyőzésével kerülhetnének közelebb. Az Addicks keretében hemzsegnek a felsőbb osztályokból jól ismert rutinos klasszisok, ugyanakkor bízhatnak a sztárkluboktól kikölcsönzött fiatal tehetségek lendületében is, mint a Chelsea-védő, egyben holland utánpótlás-válogatott Ian Maatsen, vagy a kanadai nemzeti csapat ifjú reménysége, a Liverpool támadója, Liam Millar.