Online sportfogadás: Fókuszban a tenisz és a darts

november 18, 2020

Folytatódik a 2020-as ATP Finals, már csak öt versenynap van hátra az utolsó londoni tenisztornán. A verseny egyre kiélezettebb, szerda este pedig a legendás játékos, Novak Djokovic csap össze Daniil Medvedevvel. Bár Medvedev sokkal magabiztosabban játszik, mint eddig, vajon helytáll majd a világ egyik legjobb teniszezője ellen?

Akárhogy is lesz, ha legalább 1500 forint értékben fogadunk az ATP Finals-re, akkor egy sorsjegyet kapunk, amivel részt vehetünk egy 3,2 millió forintos nyereménysorsoláson. Nem csak egy sorsjeggyel indulhatunk, hiszen minden ilyen fogadás után újabb jegyhez jutunk és ezzel növelhetjük az esélyeinket. Emellett a tenisztorna tökéletes alkalom az élő sportfogadás adta lehetőségek kihasználására, mivel az Unibet minden mérkőzést élőben közvetít és a legjobb oddsok tárháza vár minket.

A tenisszel kapcsolatos promóció mellett a darts rajongókra is gondolt az Unibet. Ha előzetesen 3500 forint értékben fogadunk a november 16. és 24. között zajló Grand Slam of Darts meccseire, akkor egy 1500 forint értékű ingyenes élő fogadás landol nálunk.

Persze az online sportfogadás még ezen kívül is rengeteg lehetőséget rejt magában, szóval ne habozzunk, regisztráljunk és nézzünk szét az oddsok között!