Online sportfogadás: Fókuszban az El Clásico

október 14, 2022

Ismét a futball fogadás kerülhet a hétvége középpontjába, hiszen megannyi rangadót rendeznek szombaton és vasárnap. A sort a torinói városi derbi nyitja, a pocsék formában lévő Juventust fogadja a még rosszabb szériát futó Torino: a vendégek a nyolcadik, míg a házigazdák a tizedik helyet foglalják el a tabellán, öt, illetve négy pontot szerezve az utolsó öt mérkőzésen maximálisan begyűjthető tizenöt egységből. Ez lesz Massimiliano Allegri hattyúdala? Egy derbin elszenvedett vereség könnyen kirúgást érhet…

Vasárnap indul be igazán a nagyüzem, méghozzá egy klasszikussal! A bajnokságot – jobb gólkülönbsége miatt – vezető Barcelona utazik a fővárosba, hogy összecsapjon a címvédővel. A hétközi Bajnokok Ligája mérkőzéseken mindkét csapat csak ikszelt, az El Clásico néven emlegetett presztízscsatára azonban garantáltan felszívják magukat a felek. Az utóbbi öt egymás elleni tétmeccsen négyszer a Real Madrid diadalmaskodott, a legjobb oddsok alapján pedig ismét a „blancók” győzelme várható. Ugyanakkor a Barca eddig rendkívül meggyőző a La Ligában, a katalánok 20-1-es gólkülönbsége önmagáért beszél. Tippeld meg az El Clásico első góljának szerzőjét, illetve a találat percre pontos idejét és nyerj akár 8 millió forintot!

Hiányzik még egy-két rangadó ahhoz, hogy feladd a szelvényedet? Fogadj kötésben az előbb említett két találkozóra és vigyél haza akár 30%-kal megnövelt nyereményt, valamint csapd hozzá az elmúlt években klasszikussá váló Liverpool-Manchester City mérkőzést és a Paris SG-Olympique Marseille csörtét. Remek oddsok közül válogathatsz mind a két találkozó kapcsán – ezt a futballvasárnapot nem érdemes kihagyni!