Online sportfogadás: Fókuszban Franciaország

július 22, 2022

A hétközi futballmérkőzések után, szombaton és vasárnap már az egyéni sportoké és Franciaországé a főszerep. Gallia déli részén rendezik ugyanis a Francia Nagydíjat (amelyet a magyar versenyhétvége követ majd) a világ legjobb Formula 1-es pilótáinak főszereplésével. Az idei szezonban a Red Bull és a Ferrari párosa egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, a címvédő Max Verstappen és a csapathibák által gyakran sújtott Charles Leclerc nagy csatát vívnak az összetettbeli győzelemért.

A Mercedes rosszul kezdte a szezont, George Russell és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton is az elvárások alatt teljesített, a brit pilóta azonban mostanra belelendült. Az „ezüst nyilak” felvették a versenyt a Red Bull-Ferrari duóval, Hamilton pedig elkezdte gyűjteni a dobogós helyeket – a Formula 1 fogadás kedvelőinek nagy örömére. Ettől függetlenül, Verstappen vagy Leclerc győzelem prognosztizálható a Paul Ricardon, egy esetleges Sergio Perez-, vagy Hamilton-sikerre igencsak magasak az oddsok.

„Ha vasárnap, akkor Formula 1” – alighanem sokan így gondolkodnak, július 24-én viszont érdemes lehet odafigyelni a Tour 2022 befutójára is. A világ legrégebbi kerékpáros körversenyén öldöklő csatát vív a sárga trikóért Jonas Vingegaard és Tadej Pogacar. A páros már tavaly is megmérkőzött egymással, a kerékpár fogadás híveinek nagy örömére: a dán kerékpáros második helyen végzett Franciaországban, míg a szlovén szupersztár megnyerte a 2020-as és a 2021-es Tourt is.

Az Unibet által kínált legjobb oddsok alapján azonban idén jó esély mutatkozik a trónfosztásra!