Online sportfogadás: Füves pályás izgalmak és amerikai sportok

június 15, 2022

Talán még senki sem ocsúdott fel abból a sokkból, amit tegnap este a magyar válogatott fantasztikus győzelme okozott, ám hátha mi is olyan nyerő szériát építünk majd, mint a nemzeti csapat. Hamarosan jön a patinás füves pályás angol Grand Slam torna, így a világ legjobb teniszezői a leggyorsabb borításra tették át a székhelyüket. A lányok Berlinben és Nottinghamben, míg a fiúk többek között Halléban és Londonban versenyeznek, és bizony mindhárom tornán akadnak bőven izgalmas meccsek. A legjobb oddsok mellett tehát az ászokat és a látványos labdameneteket is biztosra vehetjük. 

Halléban kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a Stefanos Tsitsipas-Nick Kyrgios derbi, míg a brit fővárosban láthatjuk majd az ismét egyre jobb formába lendülő Marin Cilicet. Szintén nagy visszatérésre készül a birminghami tornán a román Simona Halep, Berlinben pedig a németek szebb napokat is látott kiválósága, Andrea Petkovic gyűjtené tovább a pontokat. 

A foci fogadás sem ért azonban véget a Nemzetek Ligája-szünettel, csütörtök hajnalban az MLS keleti konferenciájában rendeznek izgalmas találkozót. Az ötödik helyen álló Orlando fogadja a nyolcadik New England Revolutiont, és hiába a három hely különbség, a két együttes között csupán két pont van, így akár előzés is történhet. Formát tekintve azért kicsit az Orlando van jobb állapotban, a különbség azonban nem jelentős.

Az amerikai labdarúgás és a fogadás kettőse sokakat megfertőzhet: ajánlj minket barátaidnak, őket üdvözlő sportfogadás bónusz várja és te sem maradsz jutalom nélkül!

Ha pedig az amerikai kontinensről esett szó, nem szabad megfeledkezni az NHL-döntőről sem, a Stanley-kupáért vívott párharc is csütörtökön kezdődik a Colorado Avalanche és a Tampa Bay Lightning között.