Online sportfogadás: FA-kupa finálé és NB I. végjáték

május 13, 2022

A végéhez közeledik az európai labdarúgó idény, elérkezett a bajnoki hajrák és a kupadöntők időszaka. Magyarországon a Ferencváros – a bajnoki cím bezsebelése után – a Magyar Kupa döntőjében is diadalmaskodott, azonban ettől függetlenül még érdemes figyelemmel követni az NB I. utolsó fordulóját, hiszen egy patinás budapesti csapat bizonyosan búcsúzik az élvonaltól…
A szezon előtt talán még a labdarúgás fogadás legrutinosabb művelői sem sejtették, hogy az MTK és a Honvéd harcol majd a még éppen bennmaradást jelentő tizedik helyért. A kispestiek előnye ugyan két pont a városi riválissal szemben, az oddsok alapján mégis az MTK pályázik jobb eséllyel a jövő évi élvonalbeli tagságra: a Honvédnak ugyanis a második helyért harcoló Puskás Akadémia otthonában kellene legalább egy döntetlent kicsikarnia, míg az MTK a Hidegkuti Nándor stadionban fogadja a Debrecen gárdáját. Fogadj legalább 3000 Ft értékben erre a két mérkőzésre vagy a Kisvárda-ZTE találkozóra, hiszen most bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet, ha nem jön be a tipped!

Megszerzi idei második trófeáját a Liverpool? A Mersey-parti gárda február végén már betehette a Ligakupa aranyérmet a vitrinbe, most pedig az FA-kupa döntőjében próbálja meg ismét legyőzni a Chelsea gárdáját. Legutóbb 120 játékperc sem volt elég a döntésre, így büntetők után lett a „Vörösöké” a trófea, reméljük, hogy a Wembley stadionban ezúttal találatokból sem lesz hiány! 
Aranygól tippjátékunkban ugyanis a finálé első gólszerzőjének nevét és a találat pontos idejét kell eltalálni, sikeres tipp esetén pedig akár 8 millió Ft is a tiéd lehet! A Chelsea mindent meg fog tenni, hogy legalább egy trófeával búcsúztassa régi tulajdonosát, míg a Liverpoolnál jelenleg három kupagyőzelem (Ligakupa, FA-kupa, Bajnokok Ligája) az elvárás, a legjobb oddsok átnézése közben pedig megbizonyosodhatunk róla, hogy Jürgen Klopp csapatának minden esélye meg is van a triplázásra!