Online Sportfogadás: Felpörögnek az események a kézilabda vb-n

január 18, 2019

Már a középdöntőnél jár a férfi kézilabda világbajnokság és az izgalmas meccsekhez a legjobb oddsok járnak nálunk. Emellett tovább pörög az ehhez kapcsolódó „legnagyobb odds kihívásunk” is, melynek során összesen hárommillió forintot osztunk ki a legjobban tippelők között. Ha még esetleg nem próbáltad ki magad ebben, még mindig megteheted, ugyanis január 28-ig tart a promóció. A versenyben való részvételhez élőben és előre is köthető fogadás, a részleteket a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/handball-wc-offer

Sokak örömére ezen a hétvégén újra visszatér a Serie A és a Bundesliga is és ez a tény sportfogadás szempontjából sem elhanyagolható. Bár túlzás lenne azt állítani, hogy a labdarúgó topligák történései minden esetben előre kiszámíthatók, de egy kis odafigyeléssel és a kellő információk birtokában senkit nem érhetnek nagy meglepetések.

Természetesen a fentieken kívül még számtalan kiváló sportesemény között válogathatsz nálunk, legyen szó egyéni vagy csapatsportról. Az online sportfogadás lehetőségével élve pedig te magad is aktív részese lehetsz az eseményeknek. Nem érdemes hát sokat várni, nézz körül az Unibet oddsai között most!