Online sportfogadás: Focilázban ég Európa

október 16, 2020

Remek hét ez a sportfogadás szerelmeseinek, ugyanis kéthetes szünet után folytatódik minden nagy európai nemzeti bajnokság. A legjobb oddsok közül lehet válogatni a La Liga hatodik fordulójának, a Premier League ötödik fordulójának, a Ligue 1 hetedik fordulójának, a Bundesliga negyedik fordulójának, valamint a Serie A negyedik fordulójának kezdetkor.

Az amerikai major sportok sem pihennek, a legizgalmasabb talán az MLB rájátszásaira való fogadás lehet. De természetesen az NFL mérkőzésekre is bőséggel vannak oddsok azok számára, akik az amerikai focit kedvelik.

Azoknak sem kell unatkoznia, akik inkább az esport világában mozognak otthonosan. Jelenleg is tart a 2020-as League of Legends Worlds, amely lassan a középdöntőkhöz ér. A Counter-Strike: Global Offensive berkein belül pedig elstartolt a DreamHack Open Fall.

Ráadásul most egy kétszer 8 millió Ft összdíjazású esport fogadás bajnokságot is találsz az Unibet kínálatában. Az ebben való részvétel nem csupán egy extra impulzust ad az online sportfogadás nyújtotta élménynek, de óriási extra nyereményt is haza lehet vinni a nyertes tippek mellé.